Jenni Siltanen (o.s. Saksa)

Olen ammatiltani muotoilija ja vuonna 2014 perustin laserleikattuja koruja ja asusteita tekevän yritykseni Jenni Saksa Designin. Materiaalina käytän pääasiallisesti synteettistä polyesterihuopaa, joka ei allergisoi tai ärsytä ihoa. Huopa on myös käsinpestävää. Sen lisäksi huovan pehmeys ja keveys tekee koruista mukavia käyttää. Vähäisen painonsa ansiosta saattaa tuntua kuin niitä ei olisi päällä, mutta silti näitä näyttävän graafisia koruja ja asusteita ei voi olla huomaamatta.

Huovan lisäksi käytän koruissani koivuvaneria. Vanerikorut ovat joko käsittelemättömiä tai pintakäsitelty hiiltämällä polttaen puun pintaa, jolloin siitä tulee kestävä ja likaa hylkivää. Kulmista tulee mukavan pehmeät ja pinnasta sileä, sekä puu saa kauniin kiillon. Suomessa puun hiiltämistä on käytetty perinteisenä lahonsuojamenetelmänä aitatolppien ja heinäseipäiden käsittelyssä.

Mallistojen lisäksi suunnittelen myös uniikkeja tuotteita asiakkaiden toiveiden mukaan.

Tavoitteenani on luoda pitkäikäisiä tuotteita ja käyttää asusteissani kaiken mahdollisen materiaalistani hyödyntämällä myös leikkuusta ylijääneet palat.

Osoite Jenni Saksa Design / Artisan – Putiikki • Ompelimo, Kauppapaikka Tavastila, Eteläkatu 14, 13100 Hämeenlinna
Puhelin 045 143 5655

Ota yhteyttä